EVENT MANAGEMENT

Bij de meeste opdrachten ben ik als Freelance Event Manager aan de slag gegaan. Om een evenement gestalte te geven is het voor mij erg belangrijk een gevoel te krijgen bij uw organisatie: uw missie, de interne medewerkers, uw klanten, de uitstraling van uw bedrijf… Een evenement moet namelijk een levendige beleving zijn voor dat geen waar u voor staat. Kernwoorden tot succes zijn in mijn ogen: creativiteit, een goede samenwerking met leveranciers, duidelijke communicatie, oog voor detail, transparantie en vooral een aanpakkersmentaliteit. Gewoon no-nonsense. De klus met z’n allen klaren.

Waarom dan PC Xclusive? Vanwege het persoonlijke contact van start to finish, de jarenlange ervaring in Event Marketing, de flexibiliteit, het maatwerk, de kostenbesparing, maar vooral de passie voor het vak.

CREATIEVE CONCEPTEN

Of het nu gaat om merkactivatie, het bedenken van ludieke acties om het deelnemersaantal te verhogen, zorgen voor een ontspannen sfeer tussen een hoofdkantoor en de franchisenemers….. Slechts een greep uit zaken, hetgeen mij uitdaagt om steeds creatief te denken. Het leuke hierbij vind ik dat je vaak met kleine elementen een grote verandering te weeg kan brengen. Vaak hoeft dit niet eens meer te kosten. Misschien zelfs wel minder. Elke keer weer in het diepe springen, een rode draad creëren waar alles omheen gebouwd kan worden. I love it! Graag ga ik samen met u out of the box denken!

INTERIM MANAGEMENT

De Hoge Hotelschool is een brede hospitality opleiding waarbij veel aandacht wordt besteed aan servicegerichtheid, probleemoplossend denken en communicatie op allerlei niveaus. Hierdoor zijn wij (hotello’s) vaak breed inzetbaar. Goed de situatie te bekijken en dan beginnen. Handen uit de mouwen. Ik ook. Naast Event Management heb ik dan ook o.a. reeds gewerkt als Freelance Franchise Recruiter, Operations Assistant, gastvrouw bij diverse beurzen, PR & Marketing Manager en als Sponsor Manager. Als u dus op interim basis iemand nodig heeft om een klus te klaren, mag u mij ook bellen!

Een goed evenement is net een puzzel, alle stukjes moeten in elkaar vallen, dan pas is hij compleet!